Welkom

Welkom bij Willigers Vlaggen, uw adres voor vlaggen, masten en alle bijbehorende accessoires. Ook voor het maken van vaandels, vendels en gildenattributen bent u hier op het juiste adres.

Of u nu op zoek bent naar de Nederlandse vlag voor Koninginnedag of de IJslandse vlag omdat u liefhebber bent van dat land, voor een vlag bent u hier aan het juiste adres.

Naast landenvlaggen zijn er natuurlijk ook bedrijfsvlaggen, met logo's, etc. Vlaggen geven uitstraling aan uw bedrijf, maken uw bedrijf herkenbaar. Of het nu gaat om het uitbeelden van uw bedrijfslogo of het uitdragen van een slogan, bij Willigers vlaggen wordt altijd gezocht naar het vinden van een passende vlag, behorende bij uw wens. 

- Deze website kunt u het beste bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels en 32 bits kleuren.
- U kunt deze instellingen aanpassen door met uw muis rechts te klikken op het bureaublad. Daar kiest u eigenschappen en vervolgens instellingen. Bij de instellingen kunt u de schermresolutie en de kleuren instellen.


Historie

Al sinds 1990 leveren wij vlaggen, masten en bijbehorende attributen. Sindsdien hebben we ook al vele gildes en schutterijen voorzien van vaandels, vendels, etc.

Met name dan is een product op maat zeer belangrijk. Wij zijn dan ook altijd bereid uw persoonlijke vragen te beantwoorden en te zoeken naar een product op maat, dat geheel aansluit op uw wensen.


Contactgegevens

Willigers Vlaggen
Krommeheitraksedijk 1
5758 PD Neerkant
Tel : 0493 381858
Email: info@vlag-mast.nl